Prima pagină Business Ciupercile „Golo” din Sâncraiu de Mureș – savoare și sănătate

Ciupercile „Golo” din Sâncraiu de Mureș – savoare și sănătate

De
Mărime font: Decrease font Enlarge font

Ciupercile „Golo„ sunt consumate de un număr foarte mare de mureșeni. Lanțurile de magazine Kaufland, Penny, Auchan, Selgros, Darina și Palas, dar și multe restaurante și pizzerii au în ofertă ciuperci „Golo”, produse în Sâncraiu de Mureș. Povestea ciupercilor Golo începe în anul 2007, când tânărul antreprenor Adrian Golovatei, împreună cu tatăl său, au ales …

Post-ul Ciupercile „Golo” din Sâncraiu de Mureș – savoare și sănătate apare prima dată în Zi-de-zi.ro, Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Ştirea întreagă  Vizitează situl

  • Trimite prin email unui prieten Trimite prin email unui prieten
  • Versiune pentru tipărire Versiune pentru tipărire
  • Doar text Doar text

Etichete

Articol fără etichete

Evaluează acest articol

0

Mai multe din Business